About us

about

เมื่อพูดถึงเฟอร์นิเจอร์แล้ว ดิฉันเชื่อในพลังแห่งความคิดสร้างสรรค์และความเรียบง่าย

ตั้งแต่ ดิฉันก่อตั้งบริษัทมาตั้งแต่ปี พ.ศ.2532 จุดมุ่งหมายของเราเป็นเหมือนเดิมมาโดยตลอด คือการช่วยให้ลูกค้าใช้พื้นที่บ้านและเงินอย่างคุ้มค่ามากที่สุด โดยการนำเสนอเฟอร์นิเจอร์ที่ถูกออกแบบมาเพื่อการประหยัดเนื้อที่ และใช้งานได้ตามความต้องการ ที่ราคาต่ำที่สุดเท่าที่บริษัทจะทำได้ เพื่อที่ว่าแม้แต่คนที่มีงบจำกัดก็สามารถใช้สินค้าของเราได้

จากประสบการณ์ที่มีมากกว่าสองทศวรรษในธุรกิจเฟอร์นิเจอร์ได้สอนให้เรารู้ว่า เฟอร์นิเจอร์ที่ดีไม่จำเป็นต้องมีราคาแพงหรือซับซ้อน ความผสมผสานระหว่างความคิดสร้างสรรค์ของทีมนักออกแบบ ความชำนาด้านการผลิต ความสัมพันธ์กับซัพพลายเออร์ที่สั่งสมมาอย่างยาวนาน และความเข้าใจความต้องการของลูกค้าอย่างลึกซึ้งทำให้ บริษัทนิธินันท์ สามารถผลิตเฟอร์นิเจอร์ที่มีรูปแบบลงตัวได้ในต้นทุนที่ต่ำเพื่อที่เราจะ สามารถขายให้ลูกค้าได้ในราคาถูก

ที่นิธินันท์ เราไม่เคยหยุดหย่อนที่จะหาวิธิใหม่ๆ มาลดต้นทุนโดยให้คงคุณภาพไว้ เพราะเราเข้าใจดีว่านั่นหมายถีงการประหยัดเงินและทรัพยาการณ์ของทั้งเราและของลูกค้า สิ่งที่เราต้องการนำเสนอให้ลูกค้าไม่ใช่ราคาถูกเพียงอย่างเดียว แต่ต้องการให้คุณภาพมาตรฐานอีกด้วย

สาลี่ คีตะนิธินันท์
ผู้ก่อตั้ง และ กรรมการผู้จัดการ

Welcome to NT Furniture!

We are a family-owned and operated business that has been providing high-quality furniture for homes and offices for over 30 years. Our passion for craftsmanship and attention to detail has made us a trusted and reliable source for all of your furniture needs.

Our journey began in the early 1989s, Mrs. Salee, saw a need for stylish and affordable furniture options in Thailand. We started out small, doing the TV stand, cupboard, and wood lathe for local market. Then we expand to OEM for exporter, now as word of our exceptional workmanship and customer service spread, so did go to oversea market.

Today, NT Furniture has a full team of skilled craftsmen, a spacious showroom, and an extensive online catalog featuring a wide variety of furniture styles to suit any taste and budget. From classic and traditional to modern and contemporary, we have something for everyone.

At NT Furniture, we believe that everyone deserves to have a home that reflects their personal style and meets their needs. That’s why we offer a wide range of customization options, including custom sizes, finishes, and fabrics. We also offer free design consultations with our in-house interior designers to help you bring your vision to life.

Thank you for choosing NT Furniture. We look forward to helping you create the home or office of your dreams!

สินค้าที่เราผลิต

  • หิ้งพระ โต๊ะหมู่บูชา
  • เฟอร์นิเจอร์น๊อคดาวน์
  • เฟอร์นิเจอร์เด็ก
  • ชิ้นส่วนโซฟา ขาโซฟา โครงโซฟา
  • หน้าไม้โชว์ งานหัวเตียง
  • มือจับไม้ ราวบันได ลูกกรงบันได
  • งานกลึงไม้
  • งานไม้ CNC และ งานไม้ Laser
  • กล่องไม้สำหรับสินค้า premium และ gift set
  • งานสั่งตามแบบของลูกค้า

nthomefurniturentsofalegframe